040 - 845 38 20 info@qualityfinance.eu
Op zoek naar alle online boekhoud links?Klik hier

Vacature Assistent Accountant (32 uur)

Word jij onze nieuwe collega Post It afbeelding

Zoek je een baan waar je elke dag met plezier werkt en jezelf ontwikkelt? Ben je een vlotte persoonlijkheid, accuraat en leergierig?  Dan zoeken we jou.

Momenteel hebben we plaats voor een Assistent Accountant binnen ons team. Het is fijn als je al ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie, maar het is nog fijner als je wil leren en prettig kan samenwerken in een team.

De werkzaamheden zijn divers en bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen inclusief de verslaglegging en administratieve dienstverlening voor onze cliënten uit het MKB.

Een administratieve MBO opleiding is wat je afgerond hebt, maar een positieve werkhouding met ambities vinden we minstens zo belangrijk.

Denk je dat bovenstaande iets voor je is? Mail dan naar karin@qualityfinance.eu of bel met 040-8453820

Quality Finance Administratie en Belastingadvies is een klein maar eigentijds administratiekantoor dat ligt in Geldrop en makkelijk bereikbaar is. Bij ons staat de mens en zijn werkplezier centraal. Dit geldt voor zowel collega’s als voor onze cliënten. Zoals onze naam al zegt leveren wij werk van hoge kwaliteit en zijn we aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB) en bij het Register Belastingadviseurs. We onderscheiden ons door transparante, snelle communicatie en stellen ons op naast de ondernemer. Kijk gerust op onze website www.qualityfinance.eu

Ander nieuws

Direct contact?
close slider
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of heeft u algemene vragen vul dan het formulier in en we bellen u binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.