Workshops

workshop-1425446_1280

De volgende workshops zijn gepland:

Missie, Visie en Strategie

Deze presentatie zal worden gegeven door Hanneke Pepers van het bedrijf: “Creatie maakt alles”. Wat wil je met je bedrijf bereiken in de toekomst en hoe zou je dit in de praktijk vorm kunnen geven? Hoe kan ik me presenteren en hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf gezien gaat worden? Dit zijn allemaal vragen die Hanneke met jullie zal doornemen. Ben je nieuwsgierig geworden?

AOV voor ondernemers

Als ondernemer ben je eigenlijk nooit ziek. Maar wat als het je toch overkomt? En wat kan je regelen om te voorkomen dat je er financieel zo weinig mogelijk zorgen om hoeft te maken? John de Lange van Heilbron https://www.heilbron.nl/zakelijk/ neemt ons mee tijdens de workshop in de wereld van de verzekeringen die er mogelijk zijn op dit vlak

Snelstart Online, digitaal boekhouden

Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met je smartphone, scan ze in of haal ze uit je e-mails en bewaar ze op de juiste plek in jouw administratie. Dit is nog maar één van de vele voordelen van het zeer gebruiksvriendelijke pakket. Maak kennis met dit product dat je veel tijd gaat besparen. Als je je aanmeldt voor de workshop en gaat werken met SnelStart, kan je de eerste maand gratis gebruikmaken van dit softwarepakket.

“Hoe maak ik een goed verkoopplan?’

Een verkoopplan geeft je structuur in je sales activiteiten. Het geeft je houvast waardoor je je activiteiten van tevoren kan plannen en je gericht op je doel af kan gaan. Cissy van Hoof van CSupport leert je in deze workshop hoe je dit aanpakt.

Vermogensopbouw

De rentes zijn historisch laag. Hoe zorg je ervoor dat je geld groeit? Dat kan op verschillende manieren. Henri van den Hurk van Indexus (www.dexxi.nl) laat in deze workshop zien hoe je dit kan realiseren met beleggingen. Waar dien je  rekening mee te houden? En welke risico’s zijn er verbonden aan beleggen?

Data en tijden:

Hieronder vind je de data van de workshops:

  • Missie, Visie en Strategie (Hanneke Pepers van Creatie Maakt Alles). Dinsdag 21 september 2021 aanvang 17 uur
  • Snelstart Online (Karin en Claudia van Quality Finance). Dinsdag 2 november 2021 aanvang 14 uur
  • Het Verkoopplan (Cissy van Hoof van C-Support). Dinsdag 7 december 2021 aanvang 17 uur
  • AOV voor ondernemers (John de Lange van Heilbron) Maandag 11 oktober 2021 aanvang 17 uur
  • Vermogensopbouw (Henri van den Hurk van Indexus) Dinsdag 25 januari 2022 aanvang 17 uur

Locatie:

De Hooge Akker 19A
Geldrop

Kosten en duur workshop:

Er zijn géén kosten verbonden aan de workshop en ze duren ongeveer 2 uur.

Deelnemen?

Wil je graag deelnemen? Stuur een berichtje naar karin@qualityfinance.eu of vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.