Skip to content
040 - 845 38 20 info@qualityfinance.eu
Op zoek naar alle online boekhoud links?Klik hier

Workshops

workshop-1425446_1280

Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wil je grip houden op je bedrijf en financiën.  Quality Finance helpt je daarbij.

De workshops die gepland zijn, gaan over de volgende onderwerpen:

Snelstart Samenop, digitaal boekhouden

Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met je smartphone, scan ze in of haal ze uit je e-mails en bewaar ze op de juiste plek in jouw administratie. Dit is nog maar één van de vele voordelen van het zeer gebruiksvriendelijke pakket. Maak kennis met dit product dat je veel tijd gaat besparen. Als je je aanmeldt voor de workshop en gaat werken met SnelStart, kan je de eerste maand gratis gebruikmaken van dit softwarepakket.

Workshop: Haal meer uit LinkedIn

In deze workshop neemt Christine Markvoort van 12 Points https://www.linkedin.com/in/christinemarkvoort?originalSubdomain=nl ons mee in de wereld van Linkedin: “want daar zitten je klanten”. Het begint allemaal met een professioneel profiel en daar gaan we kritisch naar kijken. Je krijgt veel tips en kunt alles vragen.  Voor deze laagdrempelige workshop neem je je laptop mee want we gaan meteen aan de slag!

Workshop 27 januari 2020: Sparen of beleggen? Wat zijn de voor- en nadelen?

Waar maakt bijvoorbeeld beleggen het verschil? Wat zijn de unieke kenmerken, wat is de toegevoegde waarde? Beleggen doe je voor de langere termijn, dat is een bekend gegeven. Maar de keuze van nu is vaak niet de keuze van morgen, laat staan volgend jaar of over 3 jaar. Continuïteit en risico’s dien je goed in het vizier te houden. In deze workshop neemt Paul Traa van Indexus ons mee in de wereld van de vermogensopbouw.

Profit First

In deze workshop leer je meer over het financiële systeem Profit First. Dit is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je geldstroom te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Dus geen debet en credit meer maar inloggen op je bank en zien hoe je ervoor staat.

Data en tijden:

Hieronder vind je de data van de workshops:

  • dinsdag 17 december 2019 aanvang 17.00 uur. Haal meer uit LinkedIn
  • maandag  27 januari 2020 aanvang 19.00 uur. Sparen of beleggen? Wat zijn de voor- en nadelen?
  • dinsdag 11 februari 2020 aanvang 14.00 uur. Snelstart Samenop
  • dinsdag 17 maart 2020 aanvang 14.00 uur. Profit First

Locatie

De Hooge Akker 19A
Geldrop

Kosten en duur

Er zijn géén kosten verbonden aan de workshops. De workshops duren ongeveer 2 uur.

Deelnemen?

Wil je graag deelnemen? Stuur een berichtje naar karin@qualityfinance.eu of vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ander nieuwsBtw-verhoging van 6% naar 9%: dit zijn de gevolgenBedrijfsmiddelen fiscaal afschrijven: zo zit datZin in workshops!Zo haal je als ondernemer het maximale uit je beursdeelnameZijn zzp’ers gelukkiger dan werknemers in loondienst?Je portemonnee in 2018, dit is anders sinds 1 januari

Direct contact?
close slider
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of heeft u algemene vragen vul dan het formulier in en we bellen u binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll To Top