040 - 845 38 20 info@qualityfinance.eu
Op zoek naar alle online boekhoud links?Klik hier

Workshops

workshop-1425446_1280

Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wil je grip houden op je bedrijf en financiën. Als ondernemer wil je grip houden op je bedrijf en financiën.  Quality Finance helpt je daarbij.

De workshops die gepland zijn, gaan over de volgende onderwerpen:

Snelstart Samenop, digitaal boekhouden

Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met je smartphone, scan ze in of haal ze uit je e-mails en bewaar ze op de juiste plek in jouw administratie. Dit is nog maar één van de vele voordelen van het zeer gebruiksvriendelijke pakket. Maak kennis met dit product dat je veel tijd gaat besparen. Als je je aanmeldt voor de workshop en gaat werken met SnelStart, kan je de eerste 3 maanden gratis gebruikmaken van dit softwarepakket.

Auto op de zaak

Grote kans dat je als ondernemer veel op pad bent. Welke afwegingen moet je maken bij de aanschaf van een auto? Hoe maak je de slimste keuze voor jouw situatie en wat komt er allemaal bij kijken, we bespreken het in deze workshop.

Start je eigen onderneming

De beslissing om een onderneming te starten is er een waar je goed over hebt nagedacht. Voordat jouw idee kan uitgroeien tot een succesvolle onderneming, doorloop je een aantal belangrijke stappen. In deze workshop komt de fiscale kant van jouw onderneming uitgebreid aan bod. Zo weet je of je  helemaal klaar bent voor de grote stap.

Data en tijden:

Hieronder vind je de data van de workshops:

  • dinsdag 25 juni 2019 aanvang 14.00 uur Snelstart SamenOp
  • donderdag 4 juli 2019 aanvang 19.00 uur Start je eigen onderneming
  • maandag 2 september 2019 aanvang 19.00 uur Profit First
  • dinsdag 24 september 2019 aanvang 14.00 uur Profit First
  • maandag 14 oktober 2019 aanvang 14.00 uur Snelstart SamenOp

Locatie

De Hooge Akker 19A
Geldrop

Kosten en duur

Er zijn géén kosten verbonden aan de workshops. De workshops duren ongeveer 2 uur.

Deelnemen?

Wil je graag deelnemen? Stuur een berichtje naar karin@qualityfinance.eu of vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ander nieuwsBtw-verhoging van 6% naar 9%: dit zijn de gevolgenBedrijfsmiddelen fiscaal afschrijven: zo zit datZin in workshops!Zo haal je als ondernemer het maximale uit je beursdeelnameZijn zzp’ers gelukkiger dan werknemers in loondienst?Je portemonnee in 2018, dit is anders sinds 1 januari

Direct contact?
close slider
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of heeft u algemene vragen vul dan het formulier in en we bellen u binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.