Workshops

workshop-1425446_1280

De volgende workshops zijn gepland:

Snelstart Online, digitaal boekhouden

Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met je smartphone, scan ze in of haal ze uit je e-mails en bewaar ze op de juiste plek in jouw administratie. Dit is nog maar één van de vele voordelen van het zeer gebruiksvriendelijke pakket. Maak kennis met dit product dat je veel tijd gaat besparen. Als je je aanmeldt voor de workshop en gaat werken met SnelStart, kan je de eerste maand gratis gebruikmaken van dit softwarepakket.

Vermogensopbouw

De rentes zijn historisch laag. Hoe zorg je ervoor dat je geld groeit? Dat kan op verschillende manieren. Henri van den Hurk van Indexus (www.dexxi.nl) laat in deze workshop zien hoe je dit kan realiseren met beleggingen. Waar dien je rekening mee te houden? En welke risico’s zijn er verbonden aan beleggen?

Auto op de zaak

Grote kans dat je als ondernemer veel op pad bent. Welke afwegingen moet je maken bij de aanschaf van een auto? Hoe maak je de slimste keuze voor jouw situatie en wat komt er allemaal bij kijken, we bespreken het in deze workshop.

Branding en Strategie: Talk & Workshop

Want hoe zet je je bedrijf nou echt neer als sterk merk?

Ondernemers zijn dagelijks volop druk met ondernemen. Met bijvoorbeeld het leveren van de beste producten of services, met klantcontact, administratie etc. etc.
Vanuit mijn ervaring als creatief merkstrateeg zie ik dat veel ondernemers daardoor uit het oog kunnen verliezen hoe ze zichzelf als organisatie in de markt laten zien en horen. 

Juist daarom is het belangrijk om hier eens goed bij stil te staan en jouw onderneming te bekijken als merk. In deze talk en workshop bespreken we de kracht van een sterk merk en het belang van een merkverhaal dat voortkomt uit een strategisch fundament. We gaan leuke creatieve oefeningen doen die je challengen om vanuit een ander perspectief te kijken naar jouw bedrijf en zo de basis te leggen voor jouw unieke merkverhaal. 

Het is namelijk belangrijker dan ooit tevoren dat je je als bedrijf onderscheid van de concurrentie en je blijft aansluiten bij de behoeften van de doelgroep. Bedrijven moeten daarom echt een goed verhaal te vertellen hebben om zich te kunnen onderscheiden. Een verhaal dat terug te zien, te horen en te voelen is in al je uitingen. Zoals op de website, social media kanalen of volwaardige reclamecampagnes. Maar ook in bijvoorbeeld je huisstijl, tone of voice, relatiegeschenken en de inrichting. 

Kom er achter of jouw merkverhaal nog wel aansluit bij je organisatie en de tijdgeest, of start met het leggen van een goede basis voor een sterk merk.

Profit First

In deze workshop leer je meer over het financiële systeem Profit First. Dit is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je geldstroom te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Dus geen debet en credit meer maar inloggen op je bank en zien hoe je ervoor staat.

Tips voor je zakelijk ontwerp

In deze workshop legt Chantal (van ontwerp- en illustratiebureau Bonte Raaf  https://www.bonteraaf.nl/ ) uit hoe je bijvoorbeeld een goede huisstijl of flyer kunt maken en hoe je een groter publiek kunt bereiken

Wanneer wil jij stoppen met werken?

Pensioenadvies is een vak. En hoewel ik het geen hogere wiskunde vind, blijft het een wereld met continu veranderende wet- en regelgeving en doorontwikkeling van producten. Ik word er blij van jou dit op een heldere en duidelijk manier uit te leggen en je te begeleiden door het bos van pensioen, lijfrente & vermogen. Workshop gegeven door Gertjan Vos van Pensioenvos (https://www.pensioenvos.nl)

 

Data en tijden:

Hieronder vind je de data van de workshops:

  • Vermogensopbouw (Henri van den Hurk van Indexus) Maandag 16 mei 2022 aanvang 17 uur
  • Auto op de zaak                                                            Dinsdag 21 juni 2022 aanvang 17 uur
  • Branding en Strategie (Britte van de Heuvel)                Dinsdag 6 sep 2022 aanvang 17 uur
  • Profit First (Claudia en Karin)                                         Dinsdag 4 okt 2022 aanvang 17 uur
  • Tips voor je zakelijk ontwerp (Bonte Raaf)                    Dinsdag 8 nov 2022 aanvang 17 uur
  • Wanneer wil jij stoppen met werken? (Gertjan Vos)      Dinsdag 6 dec 2022 aanvang 17 uur

Locatie:

De Hooge Akker 19A
Geldrop

Kosten en duur workshop:

Er zijn géén kosten verbonden aan de workshop en ze duren ongeveer 2 uur.

Deelnemen?

Wil je graag deelnemen? Stuur een berichtje naar karin@qualityfinance.eu of vul onderstaand formulier in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.