040 - 845 38 20 info@qualityfinance.eu
Op zoek naar alle online boekhoud links?Klik hier

Workshops

workshop-1425446_1280

Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wil je grip houden op je bedrijf en financiën. Als ondernemer wil je grip houden op je bedrijf en financiën.  Quality Finance helpt je daarbij.

De workshops die gepland zijn, gaan over de volgende onderwerpen:

Snelstart Samenop, digitaal boekhouden

Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met je smartphone, scan ze in of haal ze uit je e-mails en bewaar ze op de juiste plek in jouw administratie. Dit is nog maar één van de vele voordelen van het zeer gebruiksvriendelijke pakket. Maak kennis met dit product dat je veel tijd gaat besparen. Als je je aanmeldt voor de workshop en gaat werken met SnelStart, kan je de eerste 3 maanden gratis gebruikmaken van dit softwarepakket.

Auto op de zaak

Grote kans dat je als ondernemer veel op pad bent. Welke afwegingen moet je maken bij de aanschaf van een auto? Hoe maak je de slimste keuze voor jouw situatie en wat komt er allemaal bij kijken, we bespreken het in deze workshop.

Start je eigen onderneming

De beslissing om een onderneming te starten is er een waar je goed over hebt nagedacht. Voordat jouw idee kan uitgroeien tot een succesvolle onderneming, doorloop je een aantal belangrijke stappen. In deze workshop komt de fiscale kant van jouw onderneming uitgebreid aan bod. Zo weet je of je  helemaal klaar bent voor de grote stap.

Haal alles uit je onderneming

Je bent al een tijdje bezig als ondernemer en het gaat de goede kant op. Maar weet je nog welke kosten als zakelijk opgevoerd mogen worden en hoe zat het ook alweer met investeren, of zou een BV oprichten interessant kunnen zijn? In deze workshop van ongeveer twee uurtjes krijg je een update van al deze fiscale zaken die van belang zijn om uit jouw onderneming alles te halen?

Uitleg loonadministratie

Natuurlijk weet je dat personeel heel belangrijk is en veel geld kost. Maar heb je ook wel eens dat je denkt: “Kan dat niet makkelijker?” of “Wat heb ik aan de WKR?”. Die signalen horen wij regelmatig en daarom willen we jullie hiermee helpen. Hoe? Door een workshop te organiseren die Monique Harle van Check Salarissen gaat verzorgen. Daarin gaat ze op een eenvoudige manier een aantal zaken uitleggen omtrent de loonadministratie.

Data en tijden:

Hieronder vind je de data van de workshops:

  • maandag 8 april 2019 aanvang 19.00 uur Snelstart SamenOp
  • donderdag 2 mei 2019 aanvang 19.00 uur Auto op de zaak
  • maandag 20 mei 2019 aanvang 19.00 uur Start je eigen onderneming
  • dinsdag 25 juni 2019 aanvang 14.00 uur Snelstart SamenOp

Locatie

De Hooge Akker 19A
Geldrop

Kosten en duur

Er zijn géén kosten verbonden aan de workshops. De workshops duren ongeveer 2 uur.

Deelnemen?

Wil je graag deelnemen? Stuur een berichtje naar karin@qualityfinance.eu of vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ander nieuwsBtw-verhoging van 6% naar 9%: dit zijn de gevolgenBedrijfsmiddelen fiscaal afschrijven: zo zit datZin in workshops!Zo haal je als ondernemer het maximale uit je beursdeelnameZijn zzp’ers gelukkiger dan werknemers in loondienst?Je portemonnee in 2018, dit is anders sinds 1 januari

Direct contact?
close slider
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of heeft u algemene vragen vul dan het formulier in en we bellen u binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.