workshop-1425446_1280

Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wil je grip houden op je bedrijf en financiën.  Quality Finance helpt je daarbij.

De workshops die gepland zijn, gaan over de volgende onderwerpen:

Snelstart Online, digitaal boekhouden

Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met je smartphone, scan ze in of haal ze uit je e-mails en bewaar ze op de juiste plek in jouw administratie. Dit is nog maar één van de vele voordelen van het zeer gebruiksvriendelijke pakket. Maak kennis met dit product dat je veel tijd gaat besparen. Als je je aanmeldt voor de workshop en gaat werken met SnelStart, kan je de eerste maand gratis gebruikmaken van dit softwarepakket.

AOV: Ondernemers zijn nooit ziek!

Maar wat als het je toch overkomt en je niet kan werken? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Welke mogelijkheden zijn er om zorgeloos ziek te kunnen zijn? In deze workshop gaan we kijken naar een aantal opties om je financieel te beschermen, naast de traditionele verzekering.

Profit First

In deze workshop leer je meer over het financiële systeem Profit First. Dit is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je geldstroom te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Dus geen debet en credit meer maar inloggen op je bank en zien hoe je ervoor staat.

“Het verkoopgesprek”

Je hebt het (eindelijk) voor elkaar, je mag op afspraak bij een potentiële klant, maar hoe voer je nou een goed gesprek? En hoe maak je de stap van een prettig gesprek naar het vragen naar de opdracht? Hoe maak je van een offerte een factuur? Cissy van Hoof van CSupport neemt je mee in de wereld van verkooptechnieken. In deze workshop hoor je tips en trics die je hierbij kunnen helpen.

“Hoe maak ik een goed verkoopplan?’

Een verkoopplan geeft je structuur in je sales activiteiten. Het geeft je houvast waardoor je je activiteiten van tevoren kan plannen en je gericht op je doel af kan gaan. Christine Heintze van CSupport leert je in deze workshop hoe je dit aanpakt.

Data en tijden:

Hieronder vind je de data van de workshops:

  •  i.v.m. de huidige Coronamaatregelen zijn alle workshops geannuleerd. Zodra er meer mogelijkheden zijn worden de data bekend gemaakt.

Locatie

De Hooge Akker 19A
Geldrop

Kosten en duur

Er zijn géén kosten verbonden aan de workshops. De workshops duren ongeveer 2 uur.

Deelnemen?

Wil je graag deelnemen? Stuur een berichtje naar karin@qualityfinance.eu of vul onderstaand formulier in.

Ander nieuwsBtw-verhoging van 6% naar 9%: dit zijn de gevolgenBedrijfsmiddelen fiscaal afschrijven: zo zit datZin in workshops!Zo haal je als ondernemer het maximale uit je beursdeelnameZijn zzp’ers gelukkiger dan werknemers in loondienst?Je portemonnee in 2018, dit is anders sinds 1 januari