040 - 845 38 20 info@qualityfinance.eu
Op zoek naar alle online boekhoud links?Klik hier

Workshops

workshop-1425446_1280

Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wil je grip houden op je bedrijf en financiën.  Quality Finance helpt je daarbij.

De workshops die gepland zijn, gaan over de volgende onderwerpen:

Snelstart Samenop, digitaal boekhouden

Geen zorgen meer over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er meteen een foto van met je smartphone, scan ze in of haal ze uit je e-mails en bewaar ze op de juiste plek in jouw administratie. Dit is nog maar één van de vele voordelen van het zeer gebruiksvriendelijke pakket. Maak kennis met dit product dat je veel tijd gaat besparen. Als je je aanmeldt voor de workshop en gaat werken met SnelStart, kan je de eerste 3 maanden gratis gebruikmaken van dit softwarepakket.

Profit First

In deze workshop leer je meer over het financiële systeem Profit First. Dit is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je geldstroom te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Dus geen debet en credit meer maar inloggen op je bank en zien hoe je ervoor staat.

KOR (Kleine ondernemersregeling BTW) vervalt

De KOR zoals we die nu kennen vervalt! Daarvoor in de plaats komt een btw vrijstelling voor ondernemers met een omzet tussen € 0 en (maximaal € 20.000).

In deze workshop gaan we in op de veranderingen en gevolgen van de kleine ondernemingsregeling. Je dient je uiterlijk 6 weken voor het begin van 2020 aan te melden voor de nieuwe regeling. Niet aangemeld is geen recht op de regeling over dat tijdvak. Na deze workshop ben je goed voorbereid op de veranderingen die komen gaan en kun je met een gerust hart 2020 tegemoet zien.

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

Vanaf 01-01-2020 veranderen er een aantal reels waar je als werkgever mee te maken hebt. Bijvoorbeeld de transitie vergoeding, rechten van payrollers, het aantal tijdelijke contracten voordat een vast dienstverband van toepassing is en zo zijn er nog meer zaken die veranderen. Monique Harle van Check Salarissen (www.checksalarissen.nl) zal ons in korte tijd inzicht geven in wat dit betekent in de praktijk voor jouw bedrijf.

Data en tijden:

Hieronder vind je de data van de workshops:

  • donderdag 19 september 2019 aanvang 19.00 uur KOR (btw)
  • maandag 14 oktober 2019 aanvang 14.00 uur Snelstart SamenOp
  • woensdag 20 november 2019 aanvang 15.00 uur Wet Arbeidsmarkt in beweging

Locatie

De Hooge Akker 19A
Geldrop

Kosten en duur

Er zijn géén kosten verbonden aan de workshops. De workshops duren ongeveer 2 uur.

Deelnemen?

Wil je graag deelnemen? Stuur een berichtje naar karin@qualityfinance.eu of vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ander nieuwsBtw-verhoging van 6% naar 9%: dit zijn de gevolgenBedrijfsmiddelen fiscaal afschrijven: zo zit datZin in workshops!Zo haal je als ondernemer het maximale uit je beursdeelnameZijn zzp’ers gelukkiger dan werknemers in loondienst?Je portemonnee in 2018, dit is anders sinds 1 januari

Direct contact?
close slider
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of heeft u algemene vragen vul dan het formulier in en we bellen u binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.