Areba Massage Praktijk

Vanaf 1987 had Angelika al een eigen onderneming, een cafetaria in Heeze. Ze komt uit een echte horeca familie, pa en ma hadden een café. Dus om de massages als ‘zelfstandige’ te gaan doen was voor haar geen lastige beslissing het voelde zelfs als vanzelfsprekend.

Angelica is in 2009 door een toenmalige vriendin op Quality Finance gewezen. Het klikte meteen en Angelica waardeert het ‘sparren’ over nieuwe ideeën misschien wel het meest. Wel of niet meer vanuit thuis werken? Wel of geen personeel? Hoe wil ik dat mijn praktijk er over 5 jaar uitziet en welke stappen kan ik daar nu al voor zetten? Enz.

Areba voert haar boekhouding 100% digitaal (Twinfield en Basecone) en heeft daarom 24/7 inzicht in haar cijfers bijvoorbeeld de openstaande facturen of omzet.

Haar ideaalbeeld is dat de alternatieve zorg van Areba die aanvullend is op de reguliere zorg, voor iedereen toegankelijk is. Omdat de ziektekostenverzekeraars het grotendeels vergoeden als je daarvoor verzekerd bent, is dit nu ook het geval. Ziektekostenverzekeraars vergoeden het omdat Angelica ruimschoots voldoet aan de gestelde opleidingseisen. Dus kwaliteit is gegarandeerd. Inmiddels bestaat het team van Areba uit drie personen en waarschijnlijk blijft het daar niet bij op de lange termijn want Angelica bruist van de ondernemende ideeën!

Naam ondernemer: Angelika Mickerts
Start onderneming: 2009
Klant bij Quality Finance: 2009
Areba

Meer klantverhalen