De Prins Taxi B.V.

George was in loondienst bij een taxibedrijf in Veldhoven. Misschien ook ingegeven door zijn Egyptische afkomst, had hij altijd al een beeld in zijn hoofd van een eigen bedrijf. Zelf alles regelen en in eigen hand hebben geeft een gevoel van vrijheid. In eerste instantie wilde hij starten in de handel, maar al snel bleek de taxibranche beter bij hem te passen.
De Prins Taxi BV is een betrouwbaar taxibedrijf, die (uiteraard) aan alle wet- en regelgeving voldoet. De klant staat voorop en moet de taxirit als prettig ervaren, dat is belangrijk. Maar ook voor het personeel hebben George en Marja altijd het beste voor. Tevreden personeel is belangrijk als visitekaartje voor je bedrijf.
In 2006 werden George en Marja door een toenmalige buurvrouw, die ook klant was bij Quality Finance, gewezen op de diensten van Quality Finance. Inmiddels is het bedrijf in een BV structuur gegoten en dat proces heeft Quality Finance helemaal begeleid. “Jullie helpen altijd snel bij vragen en zijn een betrouwbare partij, wij zijn positief over de samenwerking met Quality Finance!” Aldus Marja Anwar.

Naam eigenaren: George en Marja Anwar
Start onderneming: 2005
Klant bij Quality Finance: 2006
taxies van De Prins

Meer klantverhalen