COLOR-inc

Monique heeft vele jaren ervaring en weet wat een klant wil. Een coupe die geknipt is naar de persoon. Dus bij COLOR-inc wordt altijd rekening gehouden met de vorm van je gezicht, de structuur en de natuurlijke valling van het haar. Ze knippen zelfs op droog haar. Het gevolg is dat je haar lang goed in model valt, langer dan bij een standaard geknipte coupe.

COLOR-inc staat haar mannetje (of vrouwtje?) ook op het gebied van haar-kleuren. De vele kennis die Monique zich eigen heeft gemaakt, garandeert je een geweldig resultaat.
Van kleins af aan wist Monique dat ze ooit een ‘eigen zaak’ zou hebben. Ze wist ook dat het niet makkelijk is om eigen baas te zijn en heeft daarom weloverwogen haar tijd genomen. Pas nadat ze zeker wist dat ze er klaar voor was heeft ze heel bewust de stap gezet en met succes!

Omdat Monique en Claudia al van jongs af aan bevriend zijn, was de keuze voor Quality Finance een vrij natuurlijke. Monique had er zelfs niet aan gedacht dat ze ook naar een ander kantoor kon gaan. (Wat een vertrouwen).

Wat Monique waardevol vindt aan Quality Finance zijn naast het ontzorgen van veel bureaucratie, de brainstormsessies over de nieuwe stappen van COLOR-inc en Monique is voorlopig nog niet uitgestapt!

Naam ondernemer/eigenaar: Monique Verwoord
Start onderneming: 2001
Klant bij Quality Finance: 2001
Monique van COLOR-inc

Meer klantverhalen